top of page

Sophie Biesboer

Een Ervaren NBVH/RBCZ Gecertificeerde Hypnotherapeut & Trainer

Welkom op mijn profiel! Ik ben Sophie een gecertificeerde hypnotherapeut* en bedrijfscoach met een missie om individuen en organisaties te helpen hun volledige potentieel te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Ik kan snel tot de kern van het probleem komen en cliënten helpen zichzelf te helpen bij complexe psychische problematiek in een setting waar cliënten zich veilig voelen.

 

Persoonlijke aandacht, resultaat en effectiviteit staan bij mij voorop.

 

Mijn specialiteiten zijn: trauma, burn out, angststoornissen en grensconflicten.

sophiebiesboer2015.png

Met 15 jaar ervaring in zowel hypnotherapie als coaching heb ik veel kennis op het gebied van de menselijke geest en gedrag. Mijn reis begon in de wereld van hypnotherapie, waar ik mensen heb geholpen bij het overwinnen van persoonlijke obstakels, zoals stress, angsten, trauma's en verslavingen. Later breidde ik mijn expertise uit naar de zakelijke wereld, waar ik werknemers in organisaties heb begeleid bij het optimaliseren van leiderschap, bij hun persoonlijke ontwikkeling en in het functioneren in de zakelijke omgeving.

 

Mijn Benadering

Mijn holistische benadering combineert de kracht van hypnotherapie en coaching om duurzame verandering te bevorderen. Ik werk nauw samen met individuen om belemmerende overtuigingen te doorbreken, zelfvertrouwen op te bouwen en persoonlijke doelen te realiseren. Voor organisaties bied ik op maat gemaakte coachingprogramma's die leiderschap ontwikkelen, persoonlijke ontwikkeling bevorderen en doelen verwezenlijken.

Wat ik Bied

- Hypnotherapie voor persoonlijke groei en welzijn

- Traumahealing voor het verwerken van diepgewortelde problematiek

- Individuele coaching voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

- Strategie coaching voor zakelijke en persoonlijke uitdagingen

- Groepsstraining voor zelfinzicht en zelfheling

- Stressmanagement en burn-outpreventie

- Doelen stellen en prestatieverbetering

 

Mijn Missie

Vanuit een veilige setting cliënten in hun kracht zetten om hun obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken. Ik geloof dat mentale en emotionele veerkracht de sleutel zijn tot succes, zowel in het persoonlijke leven als in de zakelijke wereld. Tot de kern van de problematiek komen draagt bij aan een duurzaam resultaat.

 

Neem Contact Op

Bent u klaar om positieve verandering te omarmen? Laten we samenwerken om uw persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Neem vandaag nog contact met mij op om de eerste stap te zetten op weg naar een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven.

 

Ik kijk ernaar uit om u te begeleiden op uw reis naar welzijn en succes.

Inspired by

Carl Jung

Byron Katie

Eckhart Tolle

Milton Erickson

Osho

Bandler & Grinder

Stephen Hawking

Carol Bowman

Tony Robbins

Familie & vrienden :)

Hieraan ten grondslag lag de 4 jarige HBO opleiding voor Hypnotherapie en Regressietherapie. 

De opleiding tot Hypnotherapeut en Regressietherapeut  kent een veelzijdigheid aan technieken waaronder hypnose, regressie, reïncarnatie, NLP, deelpersonenwerk, lichaamswerk, psychopathologie en energiewerk.

bottom of page